Liefde... niets meer en iets minder!!!

Opbrengst was €1200,-!!

en een platen contract van Martin Sterken!!!

Lieve mensen,

Zonlicht… wat hebben we genoten van deze zomer.

Soms iets te heet maar daarvoor konden wij de schaduw opzoeken of gewoon even afkoelen aan het water.

Lekker naar een pretpark geweest, even wezen voetballen op het trapveldje, de stad in geweest om te winkelen en ook nog lekker wezen zingen!

Hoe zou het zijn als ik niet op mijn broer en ouders kon bouwen om dit allemaal te kunnen doen?

Ik en Leroy Aarts hebben een gezamenlijke lieve vriend, die deze simpele dingetjes gewoonweg niet kan bieden aan zijn vrouw en kinderen.

Ja, óók u kent hem waarschijnlijk!

Wouter Roos, een hele goede zanger die in het verleden mooie dingen heeft gedaan in het artiestenvak. Hij heeft al veel geprobeerd om zijn ziekte te overwinnen. Helaas valt er weinig te doen tegen de ziekte Lupus. Daarom moet Wouter steeds een Chemokuur ondergaan.

Dat vergt natuurlijk het uiterste van hem!

Wouter kan geen zonlicht verdragen en leeft dus altijd binnen als de zon opkomt, kan dan geen leuke dingetjes doen met zijn 2 lieve zoontjes, dus niet voetballen, zwemmen, winkelen, of gewoon in de tuin zitten met ze. Ook zijn carrière als zanger lijdt hieronder. Hij durft geen afspraken aan te gaan omdat hij niet van te voren kan bepalen hoe hij zich op het afgesproken tijdstip voelt. Hij baalt daar dan ook stevig van..

Zonlicht heeft een mens nu eenmaal nodig!

Nu willen ik , Leroy Aarts, Martin Hom (Magic Sound), mijn broer Sven en feestpaleis De Drie Vuisten hem een hart onder riem steken!

Wij hebben een benefietconcert opgezet voor het gezin Roos! Een goede volle avond met superlieve artiesten die belangeloos Wouter een warm hart toedragen! Daarmee willen wij laten zien dat wij allen achter hem staan. We kunnen de ziekte niet wegnemen maar willen hen graag enkele daagjes op vakantie sturen naar bijvoorbeeld Preston Palace. Waar je in het donker kunt genieten van je gezin in het zwembad, van de kermis, de bioscoop, lekker eten, even kan zingen en goed kan slapen.

De opbrengst van de kaartverkoop zou deze kosten kunnen dekken, hopelijk blijft er nog wat over zodat zij thuis ook nog wat dingetjes kunnen ondernemen! Hopelijk geeft Wouter dat weer een boost en hopen wij dat hij met volle moed de volgende kuren weer kan doorstaan.

Lieve mensen, de kaartjes kosten maar 10 euro en we verwachten zo`n 20 artiesten op de avond van 9 november 2019. We hopen u dan ook te zien in Feestpaleis De Drie Vuisten in Gorichem!

Muzikale groetjes,

Justen de Wildt

Leroy Aarts

Martin Hom (Magic Sound)

 Sven de Wildt (de Wildt Events)